Συνέντευξη Σμυρνιώτη στο arcadiaspot…

Συνέντευξη Σμυρνιώτη στο arcadiaspot…

Συνέντευξη Σμυρνιώτη στο arcadiaspot… 1279 718 Μέλλος Σταμάτης

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο της Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, στο web του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.

 

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης με τη «Νέα Τρίπολη» διεκδικεί για τρίτη φορά το Δήμο της Τρίπολης, σε μια δύσκολη προεκλογική «μάχη».

 

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη δυναμική του Συνδυασμού του.

 

Αποφασισμένος μιλάει για όλους και όλα και αναλύει, επίσης, σε ποια σημεία θα κριθεί το επερχόμενο εκλογικό αποτέλεσμα.

 

«Οι δημότες πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τις οικονομικές δαπάνες του Δήμου, να γνωρίζουν που πάει ακόμη και το τελευταίο ευρώ. Πρέπει όλα να γίνονται με διαφάνεια»

 

Αναφέρεται σε «σκάνδαλα» στο Δήμο της Τρίπολης.

 

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, προτείνει έναν καινοτόμο σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Τρίπολης αλλά και την αναζωογόνηση των χωριών της.

 

 

Η συντήρηση του οδικού δικτύου, η ανακύκλωση και η διαχείριση των απορριμμάτων, τα θέματα της στάθμευσης, του κυκλοφοριακού – σήμανσης, της εφαρμογής του φιλοζωικού προγράμματος, τα κέντρα Νεότητας, οι τομείς Παιδείας και Πολιτισμού, η κανονιστική λειτουργία κοινόχρηστων χώρων, η συντήρηση των σχολικών κτηρίων και των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και η γενικότερη αναδιοργάνωση και ανανέωση του Δήμου σε διοικητικό κι όχι μόνο επίπεδο είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Συνδυασμού του.

 

 

 

 

 

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου

 

΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄