Στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη οι απατεώνες τύπου Μπελογιάννη δεν έχουν θέση…

Στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη οι απατεώνες τύπου Μπελογιάννη δεν έχουν θέση…

Στην ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη οι απατεώνες τύπου Μπελογιάννη δεν έχουν θέση… 1273 715 Μέλλος Σταμάτης

Ως άτακτη υποχώρηση μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή παρουσία του τηλεοπτικού εισαγγελέα της Καλαμάτας και σεσημασμένου τελεσίδικα για απάτες Νίκου Μπελογιάννη.

Μετά την προσωπική στοχοποίησή μου στο κεντρικό δελτίο του καναλιού του, ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος των κ. Σαμαρά, Νικα και Βλάση και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με διαβεβαίωσε ότι είχε την πρόθεση να με βγάλει στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων προκειμένου να καταθέσω την προσωπική μου άποψη. Η διαβεβαίωση μάλιστα είχε ως προϋπόθεση να βγάλω ανακοίνωση την οποία θα έβαζε και στο site του σταθμού.

Η ανακοίνωσή μου βγήκε χθες το πρωί και αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (20-6-2019) κεντρικού δελτίου ειδήσεων του περιφερειακού σταθμού Best, o τηλεοπτικός εισαγγελέας της Καλαμάτας και σεσημασμένος τελεσίδικα για απάτες Νίκος Μπελογιάννης με στοχοποιήσε προσωπικά με χαρακτηρισμούς βασιζόμενος στη άγνοια που τον διακατέχει.

Ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος του κ. Σαμαρά και του κ. Βλάση (βουλευτή Αρκαδίας) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Για να του λύσω τις απορίες και προκειμένου να του γνωστοποιήσω τα γεγονότα ενημερώνω τον σεσημασμένο απατεώνα κ. Μπελογιάννη ότι το όπλο το κατέχω νόμιμα και μάλιστα την άδεια μου την έχει παραχωρήσει το κράτος. Ο λόγος της κατοχής είναι η δις απόπειρα δολοφονίας εις βάρος μου από ανθρώπους του σιναφιού του. Δηλαδή μπράβους, συμμορίες και απατεώνες του ποινικού κώδικα.

Ο σεσημασμένος και τελεσίδικα καταδικασμένος για ΑΠΑΤΕΣ κ. Μπελογιάννης πέφτει στη παγίδα να στοχοποιεί ανθρώπους με άκρως προσωπικά κριτήρια και εκμεταλλευόμενος μια άτυχη στιγμή.

Επειδή ο ίδιος κινείται στον υπόκοσμο από τα νυχτερινά μαγαζιά έως τους μπράβους έχει τη λανθασμένη εντύπωση πως έτσι κινούνται όλοι οι νομοταγείς πολίτες.

Οι προσωπικές του δικαστικές περιπέτειες οι οποίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα του ποινικού κώδικα (ΑΠΑΤΕΣ, ΠΛΣΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) και για τις οποίες έχει καταδικαστεί πολλάκις του επιτρέπουν να λειτουργεί με θράσος απέναντι στη νομιμότητα.

Η συμμορία που επικαλείται ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος είναι απόρροια της φαντασίας του. Και σε αυτή την περίπτωση ο κ. Μπελογιάννης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…

Εάν επιθυμεί να ψάξει για συμμορίες ας ξεκινήσει κοιτώντας τον εαυτό του στον καθρέφτη αλλά και τα πολιτικά αφεντικά του. Να είναι σίγουρος ότι την έννοια της λέξης συμμορίας θα την δει προσωποποιημένη».

 

Ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος Νίκος Μπελογιάννης αθέτησε το λόγο του, γεγονός που ήταν αναμενόμενο. Αφενός δεν ανάρτησε στο site του σταθμού την ανακοίνωσή μου ως όφειλε και αφετέρου απέφυγε να καταγράψει την άποψή μου για ένα ζήτημα που με αφορά προσωπικά.

Η λάσπη την οποία πέταξε ο επικοινωνιολόγος των κ.κ Σαμαρά, Νίκα και Βλάση, δεν ήταν αρκετή για να φιμώσει τις απάτες του. Η κατ’εξακολούθηση τρομοκρατία που ασκεί μέσω του καναλιού του δεν αγγίζει τους νομοταγείς πολίτες, οι οποίοι δηλώνουν διαθέσιμοι να καταθέσουν την άποψή τους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Βασική προϋπόθεση να «αφήσετε» να ακουστεί η φωνή τους ώστε να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής το ποιόν σας.

Συνεχίστε κ. Μπελογιάννη να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα… Άλλωστε όσο περισσότερο αέρα έχει τόσο περισσότερο θα αναδύεται η μπόχα από τις βρωμιές σας και τις απατεωνιές σας.

Να σας χαίρονται τα πολιτικά σας αφεντικά.

Στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη οι απατεώνες δεν έχουν θέση.

Δεν θα το επιτρέψουμε εμείς τα υγιείς και άφθαρτα στελέχη να έχετε θέση.

Η θέση η δικιά σας είναι σε ένα από τα δεκάδες σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας η σε έναν από τους εκατοντάδες δήμους για να εκτελείτε μέσω κοινωνικής εργασίας τις ποινές σας όπως κάνετε ήδη στον Δήμο Μεσσήνης.