«Μια πολιτική παρεούλα που στόχο έχει να λεηλατήσει τον Δήμο ο συνδυασμός Τζιούμη»

«Μια πολιτική παρεούλα που στόχο έχει να λεηλατήσει τον Δήμο ο συνδυασμός Τζιούμη»

«Μια πολιτική παρεούλα που στόχο έχει να λεηλατήσει τον Δήμο ο συνδυασμός Τζιούμη» 820 638 Μέλλος Σταμάτης

Αφού ο κ.Τζιούμης κρύβεται και δεν μας απαντάει ξεκάθαρα για το αν έκανε χρήση του ευεργετικού νόμου περι καταχραστών του δημοσίου για τις παράνομες συνταγογραφήσεις ίσως μπορεί να μας απαντήσει για τους στενούς του συνεργάτες που μαζί θα πάνε την Τρίπολη ψηλά.

 

Ρούλα Τυροβολά: (Εκπρόσωπος τύπου συνδυασμού Τρίπολη αύριο – ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ)

 

Η κα.Ρούλα Τυροβολά πρώην δημοτική υπάλληλος θυγατέρα του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Τυροβολά και σύζυγος του υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Τζιούμη , Γιώργου Παπαθεοφάνη, με την υπαρ. 842/27-11-2018 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου με την οποία επιβλήθηκε στην υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης Θεοδώρας Τυροβολά του Δημητρίου συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών με τριετή αναστολή, επειδή καταδικάστηκε για τις πράξεις της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και της νόθευσης εγγράφων κατ’ εξακολούθηση.

 

Μάλιστα η στενή συνεργάτιδα του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης κ.Κώστα Τζιούμη, με την 842/27-11-2018 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου κατέστη αμετάκλητη στις 8 Απριλίου 2019 ημερομηνία καταληκτική για την άσκηση αναίρεσης από τον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, επέφερε την αυτοδίκαιη έκπτωση από την Υπηρεσία της υπαλλήλου του Δήμου Τρίπολης.

 

Αλήθεια κύριε Τζιούμη, με τέτοιους συνεργάτες θα διοικήσετε τον Δήμο;

 

Με τέτοιους συνεργάτες θέλετε την Τρίπολη ψηλά;

 

Οι Τριπολίτισες και οι Τριπολίτες θα σας δώσουν την απάντηση στις 26 Μαϊου

 

 

+ΜΕΛΛΟΣ Σταμάτης

για Δημοτικός Σύμβουλος

ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ