Απάντηση Σταμάτη Μέλλου στον σεσημασμένο απατεώνα Νίκο Μπελογιάννη…

Απάντηση Σταμάτη Μέλλου στον σεσημασμένο απατεώνα Νίκο Μπελογιάννη…

Απάντηση Σταμάτη Μέλλου στον σεσημασμένο απατεώνα Νίκο Μπελογιάννη… 1273 715 Μέλλος Σταμάτης

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (20-6-2019) κεντρικού δελτίου ειδήσεων του περιφερειακού σταθμού Best, o τηλεοπτικός εισαγγελέας της Καλαμάτας και σεσημασμένος τελεσίδικα για απάτες Νίκος Μπελογιάννης με στοχοποιήσε προσωπικά με χαρακτηρισμούς βασιζόμενος στη άγνοια που τον διακατέχει.

 

Ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος του κ. Σαμαρά και του κ. Βλάση (βουλευτή Αρκαδίας) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Για να του λύσω τις απορίες και προκειμένου να του γνωστοποιήσω τα γεγονότα ενημερώνω τον σεσημασμένο απατεώνα κ. Μπελογιάννη ότι το όπλο το κατέχω νόμιμα και μάλιστα την άδεια μου την έχει παραχωρήσει το κράτος. Ο λόγος της κατοχής είναι η δις απόπειρα δολοφονίας εις βάρος μου από ανθρώπους του σιναφιού του. Δηλαδή μπράβους, συμμορίες και απατεώνες του ποινικού κώδικα.

 

Ο σεσημασμένος και τελεσίδικα καταδικασμένος για ΑΠΑΤΕΣ κ. Μπελογιάννης πέφτει στη παγίδα να στοχοποιεί ανθρώπους με άκρως προσωπικά κριτήρια και εκμεταλλευόμενος μια άτυχη στιγμή.

 

Επειδή ο ίδιος κινείται στον υπόκοσμο από τα νυχτερινά μαγαζιά έως τους μπράβους έχει τη λανθασμένη εντύπωση πως έτσι κινούνται όλοι οι νομοταγείς πολίτες.

 

Οι προσωπικές του δικαστικές περιπέτειες οι οποίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα του ποινικού κώδικα (ΑΠΑΤΕΣ, ΠΛΣΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) και για τις οποίες έχει καταδικαστεί πολλάκις του επιτρέπουν να λειτουργεί με θράσος απέναντι στη νομιμότητα.

 

Η συμμορία που επικαλείται ο τηλεοπτικός επικοινωνιολόγος είναι απόρροια της φαντασίας του. Και σε αυτή την περίπτωση ο κ. Μπελογιάννης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…

 

Εάν επιθυμεί να ψάξει για συμμορίες ας ξεκινήσει κοιτώντας τον εαυτό του στον καθρέφτη αλλα και τα πολιτικά αφεντικά του. Να είναι σίγουρος ότι την έννοια της λέξης συμμορίας θα την δει προσωποποιημένη.